Kezdetben a dekorszalvéták jelentették az alapot. Mára már széles választékát kínáljuk a különféle ajándék és lakásdekorációs termékeknek.Folyamatosan változó és megújuló árukészletünk 7-8 ezer féle terméket jelent,melyek stílusukkal,színvilágukkal,hangulatukkal illeszkednek egymáshoz. Ennek eléréséhez olyan gyártó és forgalmazó cégek kínálatából nyújtunk választékot ,melyek termékcsaládokat alakítottak ki , ahol ugyanaz a design (minta ) többféle terméken is megtalálható. Ezáltal válhatnak az otthonok hangulatossá,kellemessé, barátságossá mind a hétköznapokon mind az ünnepnapokon. Fontos szempont számunkra, hogy minőségi termékeket szeretnénk kínálni megfizethető áron – viszonteladóink részére.

Az elmúlt évek munkájának eredményeképpen több nyugat-európai trendvezető cég magyarországi kizárólagos képviselőjévé és forgalmazójává váltunk. Az évente többször is megrendezésre kerülő nyugat-európai vásárokon és bemutatókon igyekszünk új kapcsalotokat is kialakítani mellyel bővitjük és színesítjük kínálatunkat. Különösen öröm számunkra hogy számos magyar gyártó kézműves termékei is fellelhetőek választékunkban.

Az ország számos pontján rendelkezünk partneri kapcsolatokkal mint lakberendezési üzletek, konyha felszerelési üzletek,virág és ajándékkereskedések,esküvői szalonok,delicatess és tea üzletek stb.

Új profilunk a souvenir termékek értékesítése, a fő turisztikai központokban (Budapest, Szentendre, Tihany ) lévő partnerek részére.Elsősorban akvarell technikával készült  árucikkeket forgalmazunk.

Ha Ön is partnerünkké szeretne válni, szívesen adunk tájékoztatást mind telefonon mind személyesen budapesti nagykereskedésünkben.

Bízzon munkatársaink többéves tapasztalatában és segítőkészségében !

1033 Budapest, Szentendrei út 93.

0630 297 6614

061 439 1634